[hero] Η ιστορία της Segway-Ninebot

Ποιοι είμαστε

Η ιστορία της Segway-Ninebot

Πώς δημιουργήθηκε η Segway

Μια μέρα ο εφευρέτης Dean Kamen είδε έναν νεαρό άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο να προσπαθεί να ανέβει το πεζοδρόμιο. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησε ότι το πρόβλημα δεν ήταν ένα αναποτελεσματικό αμαξίδιο, αλλά ότι ο κόσμος είναι φτιαγμένος για άτομα που μπορούν να ισορροπούν. Στη συνέχεια, μαζί με την ομάδα του δημιούργησαν το Σύστημα Ανεξάρτητης Κινητικότητας IBOT™️ (Independence IBOT™️ Mobility System), μια αυτοισορροπούμενη κινητική διάταξη που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβαίνουν σκάλες και να μετακινούνται σε ανώμαλα εδάφη.

Στη συνέχεια, γεννήθηκε η ιδέα ότι οι δυνατότητες ενός μηχανήματος ισορροπίας θα μπορούσαν να διευρυνθούν και να απευθύνονται και σε άτομα με πλήρη κινητικότητα. Εμπνευστήκαμε την επωνυμία Segway από τη λέξη «segue» που ορίζεται ως η «ομαλή μετάβαση από τη μία κατάσταση στην άλλη». Η Segway μεταμορφώνει ένα άτομο σε πεζό με δυνατότητες, επιτρέποντάς του/της να πηγαίνει πιο μακριά, να κινείται πιο γρήγορα και να μεταφέρει περισσότερα μαζί του/της.

Η τεχνολογία αυτοεξισορρόπησης

Εάν σταθείτε όρθιοι και γείρετε προς τα εμπρός, δεν θα πέσετε έτσι απλά με το πρόσωπο στο έδαφος. Ο εγκέφαλός σας αντιλαμβάνεται ότι έχετε χάσει την ισορροπία σας επειδή το υγρό που υπάρχει στο έσω τμήμα του αυτιού μετατοπίζεται. Σας ωθεί, λοιπόν, να βάλετε μπροστά το πόδι σας και να προλάβετε μια πιθανή πτώση. Η τεχνολογία Segway κάνει κατά κάποιον τρόπο το ίδιο, με την εξαίρεση ότι τα οχήματά μας διαθέτουν τροχούς αντί για πόδια, κινητήρα αντί για μύες, μια ομάδα μικροεπεξεργαστών αντί για εγκέφαλο και ένα σύνολο εξελιγμένων αισθητήρων κλίσης και γυροσκοπικών αισθητήρων αντί για ένα σύστημα εξισορρόπησης στο έσω τμήμα του αυτιού. Όπως ο εγκέφαλός σας, ένα προϊόν Segway γνωρίζει πότε γέρνετε προς τα εμπρός. Προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία, στρέφει τους τροχούς ακριβώς με την ταχύτητα που πρέπει, επιτρέποντάς σας με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσετε να κινείστε προς τα εμπρός.

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας, το όραμα της Segway-Ninebot είναι να παράγει περιβαλλοντικά φιλικές, εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς για κοντινές αποστάσεις. Σήμερα, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν προϊόντα Segway-Ninebot ως μια οικολογική εναλλακτική για πολλές μετακινήσεις σε μικρές αποστάσεις που συνήθως πραγματοποιούν με αυτοκίνητο. Εκτός αυτού, η μηδενική παραγωγή εκπομπών κατά τη λειτουργία των οχημάτων, σας επιτρέπει να τα οδηγείτε και σε εσωτερικούς χώρους.

The story of Ninebot

Η ιστορία της Ninebot

Η Ninebot είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Πεκίνο, Κίνα. Το 2015, η Ninebot προέβη σε μια στρατηγική κίνηση συγχώνευσης με την Segway που έχει την έδρα της στην πόλη Μπρέντφορντ των Η.Π.Α. Η συνενωμένη εταιρεία επικεντρώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη διανομή και τις πωλήσεις προϊόντων μεταφοράς σε μικρές αποστάσεις. Η συνενωμένη εταιρεία έχει επιλέξει στρατηγικά τα σημεία από τα οποία συντονίζει τις δραστηριότητές της, με έδρα στις Η.Π.Α., τις Κάτω Χώρες και το Πεκίνο καθώς και κέντρα παραγωγής στις Η.Π.Α. και την Κίνα.

Η Segway-Ninebot είναι αφοσιωμένη στην απρόσκοπτη σύνδεση ρομποτικών λύσεων με έξυπνα τηλέφωνα και στην ενσωμάτωση υφιστάμενων τεχνολογιών και μελλοντικών εννοιών, όπως η φωνητική αλληλεπίδραση και η αναγνώριση προσώπου με τα ρομποτικά προϊόντα της – προϊόντα που θα είναι ιδιαίτερα διαδραστικά και θα ενθαρρύνουν την πιο έξυπνη διαβίωση.a

Το χρονικό της εταιρείας

1999 - Ο γνωστός εφευρέτης Dean Kamen ιδρύει την εταιρεία «the Company», που αργότερα θα μετονομαστεί σε «Segway».

2002 - Οι πρώτοι ατομικοί μεταφορείς (PT) της Segway πωλούνται στον ιστότοπο Amazon.com 2

005 - Ο μεταφορέας για όλα τα εδάφη της Segway κυκλοφορεί το

2013 - Η Ninebot ιδρύεται στο Πεκίνο, Κίνα

2014 - Κυκλοφορεί ο τρίτροχος PT της Segway – Κυκλοφορία του οχήματος περιπολίας SE-3 Patroller, για την αγορά της δημόσιας ασφάλειας το 2014 - Η Ninebot κυκλοφορεί το Ninebot E+

2015 - Ολοκληρώνεται η στρατηγική σύμπραξη Segway and Ninebot, Inc. Η συνενωμένη εταιρεία θα εστιάσει στην έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή, την πώληση και την παροχή υπηρεσιών στη βιομηχανία μεταφορών μικρών αποστάσεων.

2015 - Η Ninebot by Segway κυκλοφορεί τα miniPRO και ONE E+ 2016 - Η Ninebot by Segway κυκλοφορεί το ONE S2 – διάδοχο του Ninebot ONE E+

2016 - Ανοίγουν τα κεντρικά γραφεία της Segway Europe στο Άμστερνταμ, Κάτω Χώρες

2017 - Η Segway-Ninebot κυκλοφορεί τα Segway miniLITE και S-PLUS

2017 - Η Segway-Ninebot ανακοινώνει την άφιξη του τελευταίου προϊόντος της, του Ninebot KickScooter by Segway. Αυτά τα ηλεκτρικά πατίνια, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων ES1, ES2 και ES4, σύντομα θα κυριαρχήσουν στο αστικό τοπίο.

2018 - Συνεχίζοντας την ιστορική της παράδοση στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων μεταφοράς, η Segway-Ninebot κυκλοφορεί το πρώτο ζευγάρι ηλεκτρικών πατινιών ισορροπίας, το Segway Drift W1.

2018 - Η Segway-Ninebot κυκλοφορεί το πλέον ιδιαίτερο και μοναδικό αξεσουάρ της, το Ninebot Gokart Kit. Αυτό το κιτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Ninebot S για τη δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού γκο-καρτ.

2019 - Το Ninebot KickScooter MAX G30 κυκλοφορεί στην αγορά της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής και το Ninebot KickScooter MAX G30D είναι το πρώτο νόμιμο πατίνι για οδικές μετακινήσεις που σχεδιάστηκε ποτέ για τη γερμανική αγορά. Η σειρά MAX προσφέρει τη μεγαλύτερη αυτονομία που θα συναντήσετε στα πατίνια της αγοράς.